No, pa smo po dveh prestavitvah vendarle dočakali prekrasno sončno nedeljo in 9.9. uspešno izvedli  9. Srečkov maraton. Potrdil se je pregovor, da gre v tretje rado, morda pa so pomagale tudi tri devetke. Letošnjega maratona se je udeležilo 17 udeležencev: 11 kolesarjev (zastopana oba spola) in spremljevalna ekipa s šestimi navijači v dveh avtomobilih. Vtis je, da se je ta dan res vse lepo poklopilo v pravi kolesarski praznik: lepo vreme, odlično delujoči tako kolesarska kot spremljevalna ekipa, pravi športni duh skozi cel maraton, prav nobene težave oziroma intervencije na poti, sladke banane trzinskega sadjarja, dobra kava v Lučah in še boljša obara na Jezerskem. Poglejte si še fotogalerijo!

Komentarja dveh udeležencev
Recept za popolen kolesarski dan je ekipa Felixov! Hvala vsem udeležencem za fantastično vožnjo in druženje. Spremljevalna ekipa je opravila odlično delo. Se vidimo na 10. Jubilejnem maratonu. (komentiral: Boštjan)

Hvala še 1x za sprejem medse, super družbo in odlično organizacijo spremljevalne ekipe. (komentiral: Dušan)


Zaradi ponovne slabe vremenske napovedi, maraton Pavličevo sedlo tudi za ta vikend odpovedujemo in ga prestavljamo na naslednjo nedeljo, 9.9.2018, s startom ob 8. uri izpred Mercatorja v Trzinu. Prosimo za ponovne prijave do četrtka 6.9.2018 na GSM 040 871 541 (Marjan). Držimo pesti za lepo vreme in da nam bo v tretje uspelo!