UDELEŽENCI KOLESARJENJA V ORGANIZACIJI KD FELIXI

 "Udeleženci kolesarjenja v organizaciji KD Felixi kolesarijo na lastno odgovornost in skrbijo za svojo varnost v skladu z Zakonom o varnosti cestnega prometa.

Društvo KD Felixi v nobenem primeru ne odgovarja za morebitne poškodbe ali škodo, ki si jo povzročijo udeleženci kolesarjenja sami ali proti tretji osebi."


Informacije glede prijav na torkove runde


SERVISIRANJE KOLES

Felixi !

Vsi, ki bi želeli servisirati kolo, ga pripraviti na nove kilometre, je sedaj pravi čas, ker imajo na servisu Valy Žagar (Kokrica) v zimskem času manj dela kot čez sezono in lažje poservisirajo.

Za informacije in dogovor kontaktirajte Srečka (GSM 041/619-714).

Vstopnica za servis kolesa je udeležba na najmanj treh drušvenih akcijah, plačana članarina za tekoče in preteklo leto ter dogovor s Srečkom.

Pravilnik o servisiranju koles


LETNA ČLANARINA

Člane društva, ki članarine še niso poravnali, naprošamo, da to storijo nemudoma tako, da:

- kontaktirajo blagajnika društva Mitja GSM 040 / 726 - 078 ali
- naredijo nakazilo na transakcijski račun društva 02305-0255915258, odprt pri NLB d.d., Področje NLB Domžale, poslovalnica Trzin-Mlake z UPN nalogom na banki oz. pošti ali preko spletne banke (primer izpolnjenega UPN naloga – vnesite samo še vaše podatke!).

Višina članarine znaša 10 EUR. Člani, ki članarine ne plačajo pravočasno, izgubijo vse ugodnosti, ki jim pripadajo iz naslova članstva (servisi koles, nakup dresa po društveni ceni ..). Za mladoletne člane do 18. leta je članstvo brezplačno.

Pristopna izjava za obstoječe člane


NOVI ČLANI

Član kolesarskega društva FELIXI lahko postane vsak, ki se za včlanitev dogovori z vodstvom društva ali vodjem ene od skupin, izpolni pristopno izjavo in plača letno članarino (10€ letno, za mladoletne člane do 18. leta brezplačno). Dodatne informacije dobite pri predsedniku društva Marjanu, 040 871 541.

Pristopno izjavo izpolnite in jo pošljete po pošti na naslov:
Kolesarsko društvo FELIXI
Mengeška cesta 9
1236 Trzin