NOVI ČLANI

Član kolesarskega društva FELIXI lahko postane vsak, ki se za včlanitev dogovori z vodstvom društva ali vodjem ene od skupin, izpolni pristopno izjavo in plača letno članarino. Izjava se lahko izpolni elektronsko, nato jo natisnite, podpišite in skenirano pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Dodatne informacije dobite pri predsedniku društva Marjanu, 040 871 541.

Pristopno izjavo izpolnite in jo pošljete po pošti na naslov:
Kolesarsko društvo FELIXI
Mengeška cesta 9
1236 Trzin


VIŠINA ČLANARINE

Z letom 2020 se poviša članarina na 15€ letno za vse člane društva, ki so v letu za katero se plačuje članarina stari do 64 let, za tiste člane, ki bodo v letu za katero se plačuje članarina napolnili 65 let ali več, pa članarina ostane nespremenjena tj. 10€ letno. Za mladoletne člane do 18. leta je članarina brezplačna.

LETNA ČLANARINA

Člane društva, ki članarine še niso poravnali, naprošamo, da to storijo nemudoma tako, da:

- kontaktirajo blagajnika društva Mitja GSM 040 / 726 - 078 ali
- naredijo nakazilo na transakcijski račun društva 02305-0255915258, odprt pri NLB d.d., Področje NLB Domžale, poslovalnica Trzin-Mlake z UPN nalogom na banki oz. pošti ali preko spletne banke (primer izpolnjenega UPN naloga – vnesite samo še vaše podatke!).

Člani, ki članarine ne plačajo pravočasno, izgubijo vse ugodnosti, ki jim pripadajo iz naslova članstva (servisi koles, nakup dresa po društveni ceni ..).